Als je mond nu nog niet stralend gezond is, zullen we dan samen gaan werken?

Gepubliceerd op 5 april 2022 om 10:02

Het verleden is op gebied van je mondgezondheid wel een betrouwbare voorspeller voor de toekomst. Het is dus een veilige investering om te leren hoe jij zelf je mond stralend gezond kan maken.

TNO heeft ooit uitgerekend wat je kan besparen als je een tanden of kies gaaf houdt. Berekend op een heel leven lang, bespaar je dan 2400 euro. Dat is nogal wat!

Hoeveel tanden en kiezen kan jij nog gaaf houden?

Het is pas te laat om je mond zelf stralend gezond te maken als de meeste tanden & kiezen kapot zijn en ze ook nog los staan.

Als dat nog niet het geval is, dan wordt het tijd om in actie te komen. Want hoe eerder je begint hoe meer jij kan besparen.

Als jij blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Als een andere uitkomst wil, zal je dus andere dingen moeten gaan doen. En vaak zijn dat de dingen die spannend zijn of je stress geven.

Nu zorgt deze stress ervoor dat ons reptielenbrein in actie komt en maakt de kans van slagen nihil. Is het dan zo hopeloos. Tuurlijk niet.

Het is namelijk niet zo moeilijk. Zeker als je begrijpt wat je moet doen en waarom. Ook jij kunt in 3 maanden leren hoe jezelf je mond stralend gezond kan maken en houden. Nieuwsgierig? Kijk snel verder en hopelijk tot snel!