Een stralend gezonde mond begint bij jezelf

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 09:15

Wij zijn zelf de held in ons stralend gezonde mond avontuur. En op elk avontuur kom je gidsen tegen die je verder helpen. Je komt obstakels tegen, hindernissen die proberen te voorkomen dat je de top, de uitbestemming niet bereikt.

Heb uw vijanden lief want zij vertellen u uw fouten

Dit is een quote van Benjamin Franklin. Confronterend en waar. Dat je faalt betekend een kans om te leren, om het anders te doen, om te groeien.

 

Makkelijk is het niet! Laten we eerlijk zijn tegen elkaar, de dingen die makkelijk zijn, verliezen snel hun waarde. Tuurlijk teveel moeilijk, teveel stress bent je zover uit je comfortzone dan het voelt alsof je door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Je hebt het gevoel dat maar door en door moet gaan.

We hebben altijd een keuze

Je mag natuurlijk doorgaan. Misschien krijg je een burnout. Door te blijven doen zoals je het altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Kortom een stralend gezonde mond begint bij jezelf. Waar droom jij van? Kijk jij uit naar een stralend gezonde mond? Blijf dan niet alleen maar kijken. Trek de stoute schoenen aan, armen uit de mouwen.

 

Niet lullen maar poetsen!

 

Zoek je nog een gids? Ga dan met mij op avontuur tijdens de expeditie. In 3 maanden leer ik je hoe jij je mond zelf stralend gezond kan houden!